Mikkelin Jukureissa koronapommi – 20 todettua tartuntaa, Liiga- ja U20-joukkueet asetettiin karanteeniin

Mikkelin Jukurit Sport Liiga / Pallomeri.net

Mikkelin Jukureissa on todettu yhteensä 20 koronavirustartuntaa. Seuran Liiga- ja U20-joukkueet asetettiin kahden viikon karanteeniin.

Mikkelin Jukurit tiedottaa, että seurassa on todettu yhteensä 20 koronavirtustartuntaa, jonka myötä sekä Jukurien Liiga- että U20-joukkue on kokonaisuudessaan asetettu karanteeniin.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän Essoten alueella eilen maanantaina ja tänään tiistaina todetut 20 tartuntaa liittyvät siten kaikki Jukurien U20- ja Liiga-joukkueisiin.

Tartunnan saaneet ovat oireettomina ollessaan altistaneet maanantaina koko Jukurien Liiga-joukkueen, joka on asetettu tiistaina 14 vuorokauden karanteeniin. Joukkueeseen kuuluvat kaikki pelaajat, huoltohenkilöstö, valmentajat ja joukkueenjohto. Lisäksi karanteeniin on asetettu muutamia Jukurien juniorijoukkueiden valmentajia, jotka ovat olleet yhteisessä koulutustilaisuudessa yhden, tuolloin vielä oireettoman tartunnan saaneen kanssa.

Mainos alkaa

Kaikki sairastuneet oireiset ovat tällä hetkellä kotihoidossa. Osa tartunnan saaneista on oireettomia. Uusia Jukurit-joukkueisiin liittyviä tartuntoja voi tulla esiin karanteeniaikana.

Jukurit tiedotti jo maanantaina, että koko U20-joukkue on karanteenissa tuolloin todettujen tartuntojen ja altistusten vuoksi.

Karanteenien takia U20-joukkueen Nuorten SM-Liigan kotiottelut perjantaina 11. syyskuuta ja lauantaina 12. syyskuuta on peruttu. Näiden otteluiden osalta seura tiedottaa myöhemmin lisää. Lisäksi Jukurien Liiga-joukkueen kotiharjoitusottelu KooKoota vastaan torstaina 17. syyskuuta on peruttu.

Essote jatkaa seuran mukaan altistuneiden kartoitusta. Tähän mennessä altistuneita on tiedossa yli sata henkilöä.

Tsekkaa myös: MTV: Pasi Nurminen hoiti itsensä ongelmiin – epäillään rattijuopumuksesta ja pahoinpitelystä


Joukkueet: