Video: Tanskan Mikkel Bödker loukkaantui verisesti – korva halkesi ja siihen ommeltiin 35-40 tikkiä

Mikkel Bödker Tanska / Pallomeri.net

Tanskan Mikkel Bödker loukkaantui ikävästi ottelussa Iso-Britanniaa vastaan, kun hänen korvansa halkesi ja vuosi reilusti verta.

Jääkiekon MM-kisoissa koettiin kauhun hetkiä, kun Tanskan Mikkel Bödker sai oman puolustajan viivalaukauksen suoraan päähänsä ottelussa Iso-Britanniaa vastaan.

Tilanteessa oli kosolti epäonnea, sillä Bödker oli maalin edessä, kunnes brittipelaaja tönäisi häntä sivuun ja samalla pukkasi hänet suoraan kiekon lentoradalle.

Bödker sai kiekon vasempaan korvaansa ja joutui heti jättämään jään. Bödker ei saanut tilanteessa aivotärähdystä ja kuulo toimii normaalisti. Tanskan liitosta tiedotettiin, että Bödkerin vamma vaati peräti 35-40 tikkiä.

Bödkerin korva halkesi iskun voimasta ihon sekä ruston kohdalta aina korvakäytävään asti. Tikit on ommeltu kahteen kerrokseen ja haava tulee puhdistaa kaksi kertaa päivässä.

Bödker joutui siirtymään ulos MM-kisakuplasta, mikä voi aiheuttaa pidemmän karanteenin. Tanskan joukkueen suunnalta kuitenkin kerrottiin, että Bödkerin ainoa kontakti oli latvialainen kirurgi, joka on jo saanut koronarokotteen.

Mikkel Bödker saa kiekon korvaansa ja korva halkeaa iskusta:

Katso myös: Video: Uusittu ykköskenttä juoni häikäisevän häkin – Leijonat ärjyi Norjan kumoon


Pelaajat:
Joukkueet: