Video: Kingsin Mikey Eyssimont säväytti rookie-turnauksessa – pakki ovelasti kahville ja kiekko pussiin

Video: Kingsin Mikey Eyssimont säväytti rookie-turnauksessa – pakki ovelasti kahville ja kiekko pussiin

LA Kings möyhensi Coloroado Avalanchen Anaheimin nuorten lupausten turnauksessa. Ottelun komeimmasta suorituksesta vastasi Kingsin Mikey Eyssimont.

Anaheimissa pelattavassa kuuden NHL-joukkueen nuorten lupausten turnauksessa kohtasivat sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa Los Angeles Kings ja Colorado Avalanche. Peli oli varsin selvää kauraa, sillä Kings rökitti Avalanchea peräti 6-1.

Kingsin viides maali oli ottelun parasta antia ja maali oli Mikey Eyssimontin käsialaa. Eyssimont vei kiekon maalin taakse ja sai vastaansa Avalanche-pakin. Hän osoitti salamannopeaa peliälyään ja oveluuttaan kikkaamalla pakin täysin kahville heittämällä kiekon maalin takaraudan kautta itselleen.

Kun puolustaja havahtui siihen mitä oli tapahtunut, oli jo liian myöhäistä. Eyssimont ajoi röyhkeästi luukulle ja viimeisteli vuorenvarmasti etukulmasta.

Eyssimont on 23-vuotias hyökkääjä, jonka Kings varasi viidennellä kierroksella vuonna 2016 numerolla 142. Eyssimont pelasi viime kaudella AHL:ää Kingsin farmijoukkue Ontario Reignissä tehden 63 runkosarjaotteluun tehot 10+10=20.

Kingsin Mikey Eyssimont vilauttaa kikkakirjansa sisältöä:

Tsekkaa myös: Jatkoaika: TPS sai tarpeekseen – Jonne Virtanen uhmannut sääntöjä jo vuosien ajan

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut