Video: Arsenalin Mikel Arteta pelasi härskisti aikaa – työnsi loukkaantuneen pelaajan kentälle kitumaan

Mikel Arteta Arsenal / Pallomeri.net

Valioliigassa nähtiin häikäilemätöntä ajanpeluuta, kun Arsenalin Mikel Arteta käski loukkaantuneen pelaajan takaisin kentälle makaamaan.

Arsenal voitti erittäin hienoa kautta pelaavan West Hamin maalein 2-0 ja voittoa varmistaessaan Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta otti kaikki keinot käyttöön.

Arsenalin johti peliä 1-0 noin kymmenisen minuuttia ennen peliajan loppua, kun Gabriel Martinellin jalka alkoi krampata ja hän lysähti sivurajan ulkopuolelle pitelemään jalkaansa.

Hetkeä myöhemmin suivaantunut Arteta tuli antamaan Martinellille kurinpalautuksen ja samalla käski hänet pystyyn sekä työnsi hänet takaisin kentän puolelle.

Kentälle palattuaan Martinelli jäi maahan makaamaan ja kitui niin kauan, että tuomari puhalsi pelin poikki. Tämän jälkeen Martinellia hoivattiin kentällä kaikessa rauhassa aina siihen asti, että Arteta otti hänet vaihtoon.

Lopulta varsin aikainen ja härski ajanpeluu osoittautui turhaksi, sillä 87. minuutilla Emile Smith Rowe teki Arsenalin toisen maalin ja ratkaisi pelin.

Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta komentaa loukkaantuneen pelaajansa takaisin kentän puolelle kitumaan:

Katso myös: Video: Dinamo Zagrebin pelaajalle kauden erikoisin ulosajo – lensi pihalle vetämänsä pilkun takia


Joukkueet: