Video: Mike Tysonin matsi jäi sivurooliin – YouTube-tähden tyrmäys säväytti Staples Centerissä

mike tysonin paluu jake paul nate robinson tyrmäys nyrkkeily - pallomeri.net

Mike Tysonin odotettu paluuottelu, jossa hänen vastustajakseen asettui Roy Jones Jr. ei juurikaan tarjoillut nyrkkeilyllisiä hienouksia.

Tyson, 54, ja Jones, 51, kohtasivat lauantaina Los Angelesin Staples Centerissä sovelletuin säännöin, sillä ohjelmassa oli 8 kahden minuutin erää ja ottelijoiden käyttämät hanskat olivat tavallista pehmeämmät.

Jo ennen matsin alkua oli myös sovittuna, ettei tyrmäyksiä sallita, ja että mikäli toinen saa verta vuotavan haavan, ottelu keskeytetään. Odotettavissa oli siis näytöshenkinen ottelu – ja sellainen myös saatiin.

Kehässä nähtiinkin lähinnä hyvätempoista treenisparrailua muistuttavaa, keskivartaloon kohdistunutta iskujenvaihtoa ja viisikymppiset miehet väsyivät selvästi ottelun edetessä. Lopulta kolmesta ex-nyrkkeilijästä koostunut epävirallinen tuomaristo jakoi pisteet ja tuomiona oli tasapeli.

Molemmat ottelijat puhisivat matsin jälkeen innokkuuttaan revanssiin.

Illan säväyttävimmäksi suoritukseksi nousi tyrmäys, joka nähtiin esiottelussa YouTube-tähti Jake Paulin ja entisen NBA-peluri Nate Robinsonin välillä. Tyrmääjänä toimi herroista ensin mainittu.

Mike Tysonin ottelu oli “läpsyttelyä”, mutta Jake Paul antoi palaa:

Videon voit katsoa myös Twitterissä.


Pelaajat: