Video: Kovassa iskussa oleva Mike Tyson veti valmentajaa tauluun – tuleva vastustaja on tullut katumapäälle

Mike Tyson / Pallomeri.net

Mike Tyson julkaisi jälleen tymäkän treenivideon, johon sisältyy myös kunnon moka. Tyson näet tinttasi vahingossa valmentajaansa päähän.

Nyrkkeilylegenda Mike Tyson palaa kehään Kaliforniassa 28. lokakuuta, kun hän ottaa näytösottelussa mittaa toisesta lajin legendasta Roy Jones Juniorista.

54-vuotiaan Tysonin rautaista kuntoa on ihmetelty ja ihasteltu kevään sekä kesän mittaan ja nyt Tysonin leiristä on jälleen tullut julki video, joka kertoo jälleen kovaa kieltä Tysonin iskukyvystä.

Video tekee sen lopuksi vahingossa myös täysin kirjaimellisesti, sillä Tysonin viimeinen isku karkaa pistehanskan ohi ja jysähtää varsin muhevasti iskuja vastaanottavan apuvalmentajan kupoliin.

Mainos alkaa

Tysonin paluuottelun järjestäjät ovat toki painottaneet, että kyseessä on nimenomaan näytösottelu, jossa ei vedetä niin sanotusti loppuun asti.

Tysonin vastustaja Roy Jones Jr. on mitä ilmeisimmin seurannut vastustajansa videoita, sillä hän vihjaili Sky Sportsin jutussa tulleensa katumapäälle. Hän oli erityisen huolissaan Tysonin kyvystä hyökätä heti ottelun alussa.

– Hän on yhä Mike Tyson, yksi vahvimmista ja räjähtävimmistä ihmisistä, joka on koskaan ollut kehässä. Tein virheen, kun lupasin otella hänen kanssaan. Hän on isompi, räjähtävä jätkä, Jones Jr. totesi.

Jones Jr:n ja Tysonin välisen ottelun on tarkoitus kestää maksimissaan kahdeksan erää.

Mike Tyson jysäyttää iskun päin apuvalmentajan taulua:

Katso myös: Video: ”Venäjän Hulk” riehui älyttömän maailmanennätyksen – veti yksin 16 tonnin lentokonetta ja puhalsi kuumavesipulloja rikki