Mike Tyson halutaan ottelemaan paljain nyrkein – promoottori korottaa aiempaa 20 miljoonan taalan tarjoustaan

Mike Tyson halutaan ottelemaan paljain nyrkein – promoottori korottaa aiempaa 20 miljoonan taalan tarjoustaan

Mike Tyson sai 20 miljoonan dollarin tarjouksen palata kehään paljain nyrkein käytävään otteluun, mutta hylkäsi sen. Promoottori korotti tarjoustaan.

Paljain nyrkein käytäviä otteluita promotoiva Bare Knuckle Fighting Championship, eli BKFC, todella haluaa, että kun paluuta tekevä Mike Tyson astuu kehään, se tapahtuu heidän vahtivuorollaan.

53-vuotias Tyson sai promootiolta jo aiemmin hulppean 20 miljoonan dollarin tarjouksen ottelusta BKFC:ssä. Tyson edustajineen kuitenkin kieltäytyi kunniasta. Nyt promoottori David Feldman ilmoittaa MMAFighting.com -sivuston haastattelussa, että hän korottaa panoksia.

Hän ei paljastanut tarkkaa loppusummaa, mutta kertoi, että kaikkine lisäyksineen summa nousee lähelle Tysonin uran parasta palkkapussia. Tyson tienasi aikanaan 30 miljoonaa dollaria ottelusta Evander Holyfieldin kanssa. Kyseinen ottelu on Tysonin uran tunnetuin, sillä se päättyi diskaukseen Tyson purtua Holyfieldin korvaa.

Aiemman tarjouksen yhteydessä Tyson olisi saanut valita vastustajansa BKFC:n ottelijarosterista, mutta sivustolle antamassaan haastattelussa Feldman nimeää entisen Pride- ja UFC-ottelija Wanderlei Silvan mahdolliseksi vastustajaksi.

 

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut