Video: Mike Tyson julkaisi aivan uskomattoman treenivideon ja lähetti viestin promoottoreille – ”I’m back!”

Mike Tyson / Pallomeri.net

53-vuotias nyrkkeilylegenda Mike Tyson on harjoitellut paluuta varten. Tysonin viimeisin Instagramiin lataama treenivideo on hurjaa katseltavaa. 

Kun legendaarinen raskaan sarjan ex-mestari Mike Tyson ilmoitti tovi sitten halustaan palata kehään 53-vuotiaana 14 vuoden ottelutauon jälkeen, eivät kenenkään odotukset varmastikaan olleet korkealla.

Matkan varrella on kuitenkin käynyt selväksi, ettei Tyson ole liikkeellä vain kuntoilumielessä sekä se, että hänen uransa huippuvuosilta tutut ominaisuudet ovat häkellyttävän hyvin tallella.

Nyt Tyson julkaisi somessa aivan uskomattoman videon treeneistään. Jos aiemmin sanottiin, että hän liikkuu ikäisekseen hämmentävän nopeasti ja lyö yllättävän voimakkaasti, niin uusimman klipin perusteella voi iästä puhumisen melkeinpä lopettaa. Tyson on niin nopea ja lyö niin hurjalla voimalla, että potentiaalisten vastustajien on todella syytä olla varuillaan.

Mainos alkaa

Videon päätteeksi Tyson katsoo kameraan ja lähettää viestin sekä promoottoreille että koko nyrkkeilymaailmalle.

– I’m back!, Tyson toteaa.

Tyson on videon perusteella viritetty sellaiseen iskuun, että on realistista heittää ilmoille kysymys siitä jääkö Tysonin paluu tosiaan hyväntekeväisyysottelujen asteelle, kuten hän on alusta asti puhunut?

Mike Tyson alkaa olla aivan tajuttomassa iskussa:

Tsekkaa myös: Video: Kyseenalaisesti hävinnyt UFC-ottelija heitti kovia syytöksiä tuomarin suuntaan – ”Haisi alkoholille ja tupakalle”