Video: Mike Tyson julkaisi hurjan treenivideon – vanha mestari on iskussa

Mike Tyson / Pallomeri.net

Ex-nyrkkeilymestari Mike Tyson on treenannut paluuta varten reilun parin kuukauden verran ja on kovassa lyönnissä viimeisimmän videon perusteella. 

53-vuotias entinen mestarinyrkkeilijä Mike Tyson on kaikesta päätelleen aikataulussa paluunsa suhteen. Legendaarinen Tyson kertoi huhtikuussa aikovansa palata kehään ja on sen jälkeen aika ajoin julkaissut videoita harjoittelustaan.

Viimeisimmällä Instagram-tilillään julkaisemallaan videolla Tyson osoittaa olevansa kovassa kunnossa ja kaikin tavoin erinomaisessa iskussa. Tyson on suunnitellut tekevänsä paluun kehään hyvästekeväisyysotteluiden muodossa, joissa oteltaisiin korkeintaan neljä erää.

Mainos alkaa

Videon perusteella alkaa olla selvää, että vaikka ottelu olisikin ”vain” hyväntekeväisyysottelu, niin siitä olisi leikki kaukana. Spekulaatiot Tysonin vastustajasta käyvät kuumina.

Tysonin kanssa nyrkkeilyhistorian kuuluisimpien joukkoon kuuluvan matsin ottanut Evander Holyfield on ehtinyt jo näyttää vihreää valoa Tysonin heittämälle haasteelle. Toisena mahdollisena vastustajana on väläytelty UFC-tähti Jon Jonesia.

Huhuissa ehti pyöriä myös jopa raskaan sarjan hallitsevaa maailmanmestari Tyson Fury, mutta hänen leirinsä tyrmäsi idean välittömästi.

Mike Tyson alkaa olla hurjassa iskussa:

 

View this post on Instagram

 

Training smarter every day. @smartcups SmartCups.com

A post shared by Mike Tyson (@miketyson) on

Katso myös: Video: Aussifutisottelu karkasi käsistä – verivihollisten kohtaamisessa syttyi joukkotappelu