Mike Smith operoi ilman räpylää – Nathan MacKinnon painoi one-timerin uuniin

Mike Smith Nathan MacKinnon one-timer - pallomeri.net

Nathan MacKinnon ampumassa one-timeria ja maalivahti tolppien välissä ilman räpylää. Ei mikään unelmatilanne veskarin kannalta.

Näin pääsi käymään Colorado Avalanchen ja Edmonton Oilersin välisessä toisessa konferenssifinaalissa.

Avauserässä ei osumia nähty, mutta toisessa erässä kotijoukkue Avalanchen terävä pariminuuttinen toi ottelun ratkaisun, kun ensin Artturi Lehkonen ohjasi Nazem Kadrin vedon verkon perukoille, minkä jälkeen Josh Manson ja Mikko Rantanen osuivat kerran mieheen.

Mainos alkaa:

Päätöserän ainoasta maalista vastasi niin ikään Colorado, kun Cale Makar tarjoili Nathan MacKinnonille, joka sivalsi one-timerista kiekon ohi maalivahti Mike Smithin.

Smithin “onneksi” MacKinnonin veto jopa hieman epäonnistui, sillä Oilers-veskari joutui sätkimään maalilla ilman vajaassa varustuksessa. Maalivahti oli pudottanut räpylänsä hieman aiemmin, eikä millään onnistunut saamaan sitä takaisin käteensä ennen kuin MacKinnon pääsi laukomaan – onneksi kilpipuolelle.

Ottelun loppulukemat kirjattiin 4-0, mikä tarkoittaa samalla sitä, että Colorado siirtyi sarjassa 2-0-johtoon. Illan tehokkain oli Nazem Kadri, joka merkkautti kolme syöttöpistettä. Matsin tarkemmat tilastot näet NHL:n sivuilta.

Nathan MacKinnon käytti paikan hyväkseen:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös Sportsnetin YouTube-kanavan puolella.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,