Toronto jysäytti uutispommin – Mike Babcock sai kenkää päävalmentajan paikalta

Toronto jysäytti uutispommin – Mike Babcock sai kenkää päävalmentajan paikalta

NHL-seura Toronto Maple Leafs teki kovan ratkaisun ja tiedotti erottaneensa päävalmentaja Mike Babcockin alkukauden heikkojen tulosten myötä.

Toronto Maple Leafs tiedottaa, että päävalmentaja Mike Babcock on saanut potkut ja tilalle on nimetty Sheldon Keefe.

– Mikella on viimeisen viiden kauden aikana ollut suuri rooli siinä, että seuramme suunta on muuttunut. Hänen sitotutumisensa ja työmoraalinsa on vienyt seuraa eteenpäin. Olemme äärimmäisen kiitollisia hänelle ja arvostamme sitä perustaa, jota hän on ollut meille rakentamassa. Tulimme kuitenkin pisteeseen, jossa olimme kollektiivisesti sitä mieltä, että valmentajaa oli vaihdettava, kommentoi presidentti Brendan Shanahan päätöstä seuran tiedotteessa.

Päätös on kova ja yllättävä semminkin, kun Babcock saapui Torontoon suurten fanfaarien ja jättimäisen sopimuksen saattelemana vuonna 2015. Maple Leafs ajautui kuuden voitottoman ottelun putkeen, joka lopulta oli liikaa Maple Leafsin seurajohdolle.

39-vuotias uusi päävalmentaja Sheldon Keefe siirtyy Maple Leafsin penkin taakse farmiseura Toronto Marliesin päävalmentajan paikalta. Keefe valmensi AHL-seuraa viidettä kauttaan. Maple Leafsin tiedotteen mukaan muita muutoksia valmennusryhmään ei tulla tekemään.

Tsekkaa myös: Jukka Rautakorpi kiehui linjatuomarille CHL:ssä – ”F***ing swiss linesman!”

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut