Mestarivalmentaja Mike Babcock avasi kohupotkujensa taustoja – ”Se ei ole totta”

Mike Babcock Toronto Maple Leafs / Pallomeri.net

Kanadalaisvalmentaja Mike Babcock joutui myrskyn silmään kesken viime kauden ja se päätyi lopulta siihen, että Toronto Maple Leafs antoi potkut.

Babcock joutui julkisuuteen negatiivisessa valossa, kun miehen kerrottiin nöyryyttäneen Mitch Marneria koko joukkueen edessä. Mediatietojen mukaan Marnerin olisi pitänyt tehdä lista joukkuekaveriensa työmoraalista ja tämä olisi esitelty myöhemmin koko joukkueelle.

Nyt Babcock antoi oman versionsa tapahtumista ensimmäistä kertaa julkisuuteen The Athleticin haastattelussa.

– Pyysin Mitchin palaveriin toimistooni. Keskustelu oli kaksinkeskeistä. Keskustelimme työmoraalista ja pyysin häneltä arviota hänestä itsestään, mihin hän asettaisi oman panoksensa, Babcock toteaa The Athleticin mukaan.

– Myöhemmin keskustelin Tyler Bozakin kanssa, ja tein silloin ison virheen, kun näytin listan hänelle. Tajusin heti mitä olin tehnyt, Babcock jatkaa The Athleticille.

Tämän jälkeen mestarivalmentaja oli astellut Marnerin luokse ja kertonut tilanteesta.

– Olin pettänyt hänet ja halusin hyvittää asian. Tarjosin hänelle mahdollisuutta kertoa tilanteesta joukkueelle, mutta hän kieltäytyi tästä, Toronton ex-koutsi toteaa haastattelussa.

Babcock kuitenkin kiistää täysin sen version, jonka mukaan valmentaja olisi ripustanut Marnerin tekemän listan pukuhuoneen seinälle.

– Minun olisi itse pitänyt kertoa kaikille, että petin Mitchin, mutta en tehnyt sitä. Minä en kuitenkaan kiinnittänyt listaa pukukopin seinälle, se ei ole totta, Babcock kertoo The Athleticille.


Joukkueet: