USA:n Mikal Bridges teki uskomattoman suorituksen – heitti vaparin tahallaan ohi ja upotti perään kolmosen viimeisellä sekunnilla

Mikal Bridges

USA:n Mikal Bridges teki hämmästyttävän suorituksen koripallon MM-kisojen pronssiottelussa, kun mies nosti jenkit tasoihin viimeisellä sekunnilla.

USA ja Kanada taistelivat sunnuntaina MM-pronssista. Ottelusta muodostui melkoinen trilleri, sillä Kanada näytti jo voittavan taiston varsinaisella peliajalla, mutta lopulta USA nousi huimalla tavalla tasoihin.

Kanadan johto oli kolme pistettä, kun Bridges oli heittämässä viimeistä vapaaheittoaan. Kellossa oli vain 4,2 sekuntia, joten mies ei voinut oikein upottaakaan vapaaheittoa, koska sitten Kanada saisi pallon kahden pisteen johtoasemassa.

Mainos alkaa:

Bridges heitti tarkoituksellisesti vaparin ohi ja ryntäsi levypalloon. Mies saikin sen itselleen ja kirmasi kolmen pisteen viivan taakse laittamaan ilmaan epätoivoista heittoa. Kaikkien ihmetykseksi pallo upposi koriin, joten Bridges nosti älyttömällä suorituksellaan USA:n tasoihin, kun kellossa oli vain 0,2 sekuntia.

Kanada kuitenkin keräsi itsensä jatkoajalle ja onnistui nappaamaan MM-pronssin itselleen numeroin 127-118.

Mikal Bridges heitti vaparin tahallaan ohi ja upotti kolmosen

https://twitter.com/FIBAWC/status/1700816107014160655?s=20

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!


Pelaajat: