Mikael Granlund äityi mielettömään iskuun – Sharks tekee nousua hänniltä

Mikael Granlund
Kuva: Getty Images

San Jose Sharksin Mikael Granlund oli joukkueensa suurin sankari, kun sarjajumbo nappasi kovan voiton New Jersey Devilsistä.

San Jose ja Granlund aloittivat kauden umpisurkeasti, mutta viime viikkoina molempien suunta on ollut vahvasti ylöspäin. Profiilihyökkääjäksi hankittu Granlund on itse vastuussa paljosta, joten ei olekaan ihme, että suomalaisen pelin parannuttua koko joukkueen tulokset ovat kääntyneet päälaelleen.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä San Jose haki todella kovan päänahan, sillä New Jersey Devils kaatui vieraissa numeroin 6-3.

Ottelun suurin sankari oli Granlund, joka keräsi tehot 1+2. Tämä tarkoittaa sitä, että Sharks-tähti on kirjauttanut tällä kaudella 17 otteluun tehot 2+8.

Myös Kaapo Kähkönen oli isossa roolissa, sillä suomalaisveskari kirjautti ottelussa 44 torjuntaa.

San Jose on nyt voittanut neljästä edellisestään kolme peliä. Joukkue nousi jo tasapisteisiin Ottawan kanssa, jolla toki on pelattuna monta peliä vähemmän. Kuitenkin San Josesta voidaan alkaa puhumaan jo hieman relevanttina NHL-joukkueena. Esimerkiksi Anaheimiin eroa on enää neljä pistettä, joten muiden seurojen selkä näkyy lähempänä kuin koskaan tällä kaudella.

Mikael Granlund pääsi iskemään helpon maalin


Pelaajat:
Joukkueet: