Mikael Granlund osui ensimmäistä kertaa Penguinsin miehenä – kiekko nuottaan terävällä rannarilla

Mikael Granlund Pittsburgh Penguins - Pallomeri.net

Mikael Granlund pelasi lauantaina neljännen ottelunsa Pittsburgh Penguinsin paidassa ja onnistui ensimmäistä kertaa maalinteossa.

Avausmaali uuden seuran paidassa syntyi varsin herkullisessa ottelussa, silllä se nähtiin Battle of Pensylvaniassa, eli Pittsburghin ja Philadelphia Flyersin välienselvittelyssä.

Ottelua oli jäljellä minuutin verran, kun Dmitry Kulikovin pitkä syöttö tavoitti suomalaishyökkääjän, joka toi kiekon alueelle ja painoi terävän rannelaukauksen komealla tavalla verkon perukoille sinetöiden ottelun 5-1-loppulukemat.

Granlundin illan saldo oli 1+1, sillä hänelle merkittiin syöttöpiste Rickard Rakellin avauserässä syntyneeseen 1-0-osumaan.

Nashvillesta Pittsburghiin siirtyneellä hyökkääjällä ei aiempia tehomerkintöjä ollut, joten saldo pingviinipaidassa pelattuihin neljään otteluun on nyt samainen 1+1.

Penguins löytyy Itäisen konferenssin 7. sijalta, mutta takana vaanii Florida Panthersin kaltaisia joukkueita, joilla on varmasti vielä oma lusikkansa työnnettävänä pudotuspelipaikkojen soppaan.

Mikael Granlund tehtaili ensimmäisen maalinsa Pittsburgh Penguinsissa:


Pelaajat:
Joukkueet: