Video: Mikael Granlund tarjoili – Eeli Tolvanen tykitti one-timerista ylivoimamaalin

Mikael Granlund Eeli Tolvanen Nashville New Jersey - Pallomeri.net

Mikael Granlund ja Eeli Tolvanen pääsivät tehotilastoihin, kun Nashville Predators haki voiton New Jersey Devilsistä perjantain NHL-kierroksella.

Avauserä mentiin maaleitta, mutta toisessa erässä Pavel Zacha vei isäntäjoukkue Devilsin johtoon. Roman Josi onnistui tasoittamaan pelin, ja erän lopulla Nashville pääsi hakemaan johtomaalia ylivoimalla. Siinä joukkue myös onnistui, kun Mikael Granlundin syöttö löysi keskustasta Eeli Tolvasen, joka painoi kiekon one-timerista sisään hurjan lämärin saattelemana.

Päätöserässä Yakov Trenin vei Nashvillen kahden maalin karkumatkalle ennen kuin Yegor Sharangovich kavensi lukemat 2-3:een. Enempää osumia ei nähty, joten näihin numeroihin myös päädyttiin. Matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Tolvanen osui myös edellisessä ottelussa, kun hän viimeisteli voittomaalin New York Islandersia vastaan 12 sekuntia ennen loppua. Tolvasen kokonaissaldo kauden 27 otteluun on 5+5. Granlund puolestaan on tehtaillut yhtä monessa ottelussa 27 tehopistettä (5+22).

Eeli Tolvanen osui Mikael Granlundin passista:

Jos video ei näy, voit katsoa sen Hockey Dailyn Twitterissä.


Pelaajat: ,
Joukkueet: