Video: Mikael Granlund alusti Nashvillen jatkoaikamaalin komealla tavalla

Mikael Granlund Nashville Predators Calgary - pallomeri.net

Mikael Granlund nousi yhdeksi ratkaisuhahmoista, kun Nashville Predators laittoi stopin Calgary Flamesin kuuden ottelun voittoputkelle.

Vierasjoukkue Nashville meni johtoon ajassa 10:11 Luke Kuninin toimesta, mutta Calgary tuli tasoihin vain paria minuuttia myöhemmin Matthew Tkachukin maalilla. Erätauolle poistuttiin kuitenkin vierasjohdossa, sillä Filip Forsberg onnistui vielä maalaamaan tarkalla rannelaukauksella.

Varsinaisella peliajalla nähtiin tämän jälkeen enää yksi osuma, ja siitä vastasi päätöserän alussa kotijoukkueen ruotsalaispuolustaja Oliver Kylington. Edessä oli siis jatkoaika.

Sitä oli takana vajaat pari minuuttia, kun Granlund jakeli kiekon ylivoimahyökkäyksen päätteeksi Matt Duchenelle, joka iski limpun uuniin. Molemmille herroille oli merkitty syöttöpisteet myös Forsbergin avauserän osumaan, joten kumpikin vietti kahden tehopisteen iltaa.

Tappio katkaisi Calgaryn kuuden ottelun voittoputken, kun taas Nashvillen voittoputki kasvoi nyt jo neljän pelin mittaiseksi. Tiistain matsin tarkemmat tilastot voit tsekata NHL:n sivuilta.

Mikael Granlund tarjoili tyylikkään syötön voittomaaliin:

Mikäli video ei syystä tai toisesta näy, voit katsoa sen Hockey Dailyn Twitterissä.


Pelaajat:
Joukkueet: ,