Mika Zibanejad solmi 68 miljoonan dollarin jatkosopimuksen NY Rangersin kanssa

Mika Zibanejad hattutemppu new york rangers buffalo - pallomeri.net

Mika Zibanejad ja New York Rangers ovat tehneet jatkosopimuksen, joka pitää ruotsalaistähden seurassa vielä seuraavat kahdeksan vuotta.

Zibanejad, 28, tienaa uudella sopimuksellaan 68 miljoonaa dollaria, eli noin 58 miljoonaa euroa. Sopimus astuu voimaan vuoden kuluttua ja rasittaa Rangersin palkkakattoa vuosittain 8,5 miljoonan dollarin verran.

Ruotsalaisella on siis edessään viimeinen kausi edellisestä, viisivuotisesta ja 27,5 miljoonan arvoisesta sopimuksestaan. Hänestä olisi tullut vapaa agentti ensi kesänä.

Viime kaudella Zibanejad merkkautti 56 otteluun 50 tehopistettä (24+26). Yhteensä hän on kaudella 2011-2012 käynnistyneellä NHL-urallaan tehtaillut 604 runkosarjan ottelussa 200 maalia, joiden lisäksi syöttöpisteitä on kertynyt 234.

Zibanejad on Ottawa Senatorsin ensimmäisen kierroksen varaus kesän 2011 draftista (#6 overall). Miehen uran tarkempiin tilastoihin ja käänteisiin pääset tutustumaan Eliteprospectsin sivuilla.

Mika Zibanejad pysyy New Yorkissa pitkään:

Tweetin voit katsoa myös Rangersin Twitter-tilillä.

Tähtikaliiberin NHL-kiekkoilijoista myös Aleksander Barkov allekirjoitti tällä viikolla Zibanejadin tapaan kahdeksanvuotisen jatkosopimuksen. Tämä Florida Panthersin kanssa solmittu kontrahti tuo Barkoville 80 miljoonaa dollaria.


Pelaajat:
Joukkueet: