Video: Mika Salo raivosi virtuaaliksan tuoksinassa – ”Miksei ne v***u voi jarruttaa?”

Mika Salo Twitch / Pallomeri.net

Ex-Formula 1 -kuljettaja Mika Salo osallistui Legends Trophyn virtuaalisen formulakisaan ja poltti hihansa kilpakumppanien tohelointiin.

Mika Salo osallistui viikonloppuna Legends Trophy -sarjan virtuaaliseen F1-kisaan, mutta kisapäivä ei mennyt aivan putkeen.

Ensimmäisessä lähdössään Salo kirosi IndyCar-kuljettajat maanrakoon kolaroituaan Adrian Fernandezin kanssa. Fernandez ajoi ilman toista etupyörää ja silti ajoi Salon perään, jonka myötä Salo spinnasi ja jäi kisan hännille.

– No voi j******ta! Ajoi perään, vaikka siltä puuttui etupyörä. V***n IndyCar-kuskit, kun ei niillä pysy auto räpylässä ollenkaan, Salo pärräsi.

Mainos alkaa

Kisaan kuului vielä toinenkin lähtö, mutta se kuivui Salon kannalta kokoon vielä nopeammin, kun häntä päin rymisteltiin heti kättelyssä.

– Voi j******ta! Taas! Miksei ne v***u voi jarruttaa? Aina sama, Salo kiehui.

Salo striimasi kisansa Twitch-tilillään ja klippejä Salon riehumisesta on katsottuja jo tuhansia kertoja. Salon lisäksi Malesian Sepangin radalla kaahaili muitakin F1-sirkuksesta tuttuja nimiä kuten Jenson Button, Jan Magnussen, Juan-Pablo Montoya sekä Sebastian Vettel.

Montoya voitti ensimmäisen lähdön. Toisen voitti sattuvasti Salon kanssa ensimmäisessä lähdössä kolaroinut Fernandez.

Ensimmäisessä lähdössään Mika Salo kolaroi Indy Car -kuskin kanssa:

Toisessa lähdössä Saloon törmätään jälleen:

Tsekkaa myös: Video: Alfa Romeon Antonio Giovinazzi hämmensi pakkaa – antoi kaksi kovaa taklausta ja häipyi kesken virtuaalikisan