Liigan tyhjennysmyynnit jatkuvat – Jukureiden Mika Partanen siirtyy Sveitsiin

Mika Partanen Jukurit Liiga / Pallomeri.net

Liigan tyhjennysmyynnit ovat olleet iso puheenaihe jälleen tällä kaudella ja homma sai jatkoa maanantaina, kun Mika Partanen vaihtaa Mikkelin Sveitsiin.

Ässät aloitti jo hyvissä ajoin pelaajakaupat, kun porilaisjoukkue luopui muun muassa Sakari Salmisesta, Niko Peltolasta ja Jarno Kärjestä.

Nyt myös Mikkelissä on nähty ensimmäiset reagoinnit sarjasijoituksen johdosta, sillä seura luopui tähtihyökkääjä Mika Partasesta. Maanantaina maajoukkueeseenkin valittu Partanen jatkaa pelejään NLA-liigassa pelaavan Lausannen paidassa.

– Mika Partasen kanssa tehtiin lainasopimus Lausannen kanssa, joka kattaa loppukauden. Sopimus auttaa Partasta pelaajana kehittymään eteenpäin ja antaa mahdollisuuden ulkomailla pelaamiseen. Jukureita tämä lainasopimus on tärkeä taloudellisesti seuraavaakin kautta ajatellen. Mika Partanen on meille tärkeässä osassa ensi kaudelle ja on tulevaisuudessa yksi avainpelaajistamme. Mika saa alleen kovatasoisia pelejä ja uskomme, että saamme Mikasta vieläkin paremman pelaajan meille ensi kaudeksi, kertoo urheilutoimenjohtaja Mikko Hakkarainen seuran tiedotteessa.

Partasella on sopimus ensi kaudesta Jukureiden kanssa, joten Lausannessa pelit jatkuvat ainoastaan loppukauden kestävällä lainasopimuksella.