Käsittämätön jysäytys! Mika Ojala ampui mahtavan vaparimaalin Suomen Cupissa

Mika Ojala

SJK-j Apollossa pelaava Mika Ojala esitteli potkutekniikkaansa Suomen Cupissa, jossa Seinäjoelle oli saapunut vieraaksi PonPa.

Ojala muistetaan Veikkausliigastakin ennen kaikkea vapaapotkuista sekä muista erikoistilanteista, missä mies oli aivan Suomen terävintä kärkeä. Nykyisin Ojala keskittyy SJK:n organisaatiossa valmentamiseen, mutta myös pelaamiseen SJK-j Apollon paidassa.

Kutosessa pelaava seura on täynnä entisiä ammattilaisjalkapalloilijoita, joten materiaali on poikkeuksellisen kova alasarjoihin. Suomen Cupissa joukkueen taso on paljastunut kunnolla, sillä seura on tiputtanut selvästi ylempänä pelaavia joukkueita.

Sunnuntaina tästä nähtiin jälleen yksi esimerkki, kun SJK-j Apollo jyräsi Kolmosessa pelaavan PonPan nurin numeroin 7-1. Ottelun tähti oli Ojala, joka iski hatullisen. Varsinkin miehen yksi maaleista oli suorastaan uskomaton, sillä keskikenttäpelaajan vapaapotku painui jäätävällä tavalla aivan yläkulmaan.

Seuraavalla kierroksella Kutosessa pelaava Apollo saa vastaansa Veikkausliigassa pelaavan VPS:n, joten luvassa on melko mielenkiintoinen taisto.

Mika Ojala ampui fantastisen vaparimaalin

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: