Mika Ojala palaa FC Interiin – Timo Furuholm piti kyytilupauksensa

Mika Ojala FC Inter Veikkausliiga / Pallomeri.net

FC Inter nappasi todella kovan vahvistuksen markkinoilta, kun Veikkausliigassa aikaisemminkin ihastuttanut Mika Ojala palaa Turkuun.

Edelliset kaksi kautta saksalaisen VfR Aalenin riveissä pelannut Ojala teki FC Interin kanssa kauden 2019 loppuun asti kestävän sopimuksen. Sopimuksessa on myös optio kaudesta 2020.

Ojala on valittu kolmesti Veikkausliigan parhaaksi keskikenttäpelaajaksi ja mies onnistunut tekemään 208 ottelussa 63 maalia. Ojalan pelilupa on jo kunnossa, joten Inter-fanien suosikki saatetaan nähdä tositoimissa jo lauantaina, kun FC Inter kohtaa Veritas Stadionilla Ilveksen.

FC Inter ilmoitti samalla myös käyttäneensä Mac Kandji sopimuksessa olleen option. Näin ollen Kandji pelaa loppukauden turkulaisjoukkueen riveissä.

Ojalan paluu Turkuun tarkoitti samalla myös sitä, että Interin Timo Furuholm joutui lunastamaan huhtikuussa annetun lupauksen. Turkulaisjoukkueen kapteeni meni lupaamaan Twitterin puolella, että hän hakee Ojalan lentokoneella tai vaikkapa fillarilla, kunhan mies palaisi vain FC Interin paitaan.


Pelaajat: ,
Joukkueet: