Palloliitto valitsi Pikkuhuuhkajille uuden päävalmentajan – Mika Lehkosuo tarttuu U21-maajoukkueen ruoriin

Mika Lehkosuo Pikkuhuuhkajat

Palloliitto tiedottaa, että Pikkuhuuhkajien uusi päävalmentaja on löytynyt. Mika Lehkosuo astuu Juha Malisen saappaisiin.

Palloliitto tiedottaa nimenneensä Mika Lehkosuon miesten alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueen seuraavaksi päävalmentajaksi. Tehtävässä Juha Malisen korvaava Lehkosuo aloittaa työssä ensi vuoden alussa 2+2-vuotisella sopimuksella.

Lehkosuo tunnetaan paitsi upeasta pelaajaurastaan mutta ennen kaikkea Hongan ja HJK:n menestyksekkäänä päävalmentajana. HJK:ssa Lehkosuo voitti kolme Suomen mestaruutta ja vei seuran myös Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

– Olen tosi innoissani tästä haasteesta. On hienoa päästä jälleen edustamaan Suomea. Olen saanut kokea sen kunnian aiemmin pelaajana sekä Mixu Paatelaisen valmennustiimissä. Nyt pääsen kantamaan Suomen värejä uudessa roolissa päävalmentajana, Lehkosuo sanoi Palloliiton tiedotteessa.

– Mikalla on organisaatioomme sopivat uteliaisuus ja halu jatkuvaan kehittymiseen. Mikan työmoraali on todella kova, ja hänellä on kyky saavuttaa erinomaisia tuloksia, Palloliiton urheiluotoimenjohtaja Hannu Tihinen totesi.

Viime vuodet Lehkosuo on työskennellyt norjalaisseura Kongsvingerin päävalmentajana.

Tsekkaa myös: Uskomaton tarina – Napolin Giovanni Simeone korvasi UCL-debyytissään 13-vuotiaana ottamansa tatuoinnin


Joukkueet: