Mikä joukkue vie NHL:n mestaruuden kaudella 2024-2025?

VIP-lippu pudotuspelit Stanley Cup NHL-kausi NHL Playoffs
Kuva: Getty Images

NHL:n mestaruuden vei kaudella 2024-2025 Florida Panthers, joka voitti Stanley Cupin ensimmäistä kertaa seurahistoriassaaan.

Vielä on uuden kauden alkuun useita kuukausia, mutta Coolbetilla on avattu jo kertoimet kauden 2024-2025 mestarista. Tämän kauden finalistit ovat suuria suosikkeja myös ensi kaudella, sillä Floridan kerroin on Coolbetilla pienin. Hallitseva NHL-mestari Panthers saa nyt kertoimeksi 7.50. Edmonton on aivan perässä 8.00 kertoimella.

Molempien rungot tulevat pysymään melko hyvin kasassa, sillä tärkeimmät palaset ovat jo kiinnitettyinä. Floridalla Sam Reinhartin sopimus loppuu, joten hyökkääjälle pitää rustata massiivinen jatkosopimus, mutta se mahtunee palkkakaton alle. Tämä kuitenkin varmasti aiheuttanee joitain ongelmia, mutta ne tulevat vasta sitten ensi kauden jälkeen, kun sopimuksia loppuu muun muassa Sam Bennettillä ja Carter Verhaeghella.

Mainos alkaa:

Edmontonilla päättynyt kausi antaa varmasti aivan julmetun määrän energiaa ensi kauteen, sillä pettymys raastaa koko kesän ajan. Onko ensi kaudella jo Connor McDavidin vuoro?

Mitkä joukkueet haastavat?

Coolbetin kertoimissa suurimmat haastajat tälle kaksikolle ovat Dallas Stars, New York Rangers ja Carolina Hurricanes. Dallasin kerroin Coolbetilla on 10.00, NY Rangersin 12.00 ja Carolinalla 13.00. Muita poimimisen arvoisia jengejä ovat Colorado Avalanche 14.00 kertoimella sekä Vegas Golden Knights 19.00 kertoimella.

Dallasissa varmasti mietitään kuumeisesti, miten joukkuetta vahvistetaan kesän aikana. Palaset olisi mestaruuteen asti, mutta jostakin se jää vielä vajaaksi. Varmasti hyökkäykseen sekä puolustukseen on tulossa vahvistuksia, jotta tehoja saadaan koneesta lisää irti.

NY Rangersin osalta varmasti kärkiketjuihin etsitään laituria, joka pystyisi pelaamaan Mika Zibanejadin ja Chris Kreiderin kanssa ykkösnyrkissä. Kaapo Kakosta tähän ei ole ollut, joten suomalainen saattaa olla kesällä kauppatavaraa.

Carolinalla paketti tulee taatusti muuttumaan, sillä maalivahtiosasto kaipaa kipeästi vahvistusta. Myös hyökkäykseen tulee uusia nimiä, kun nyt näyttäisi siltä, että siirtorajalla tullut Jake Guentzel mittauttaa arvonsa vapailla markkinoilla. Carolinalla on runkosarjat sujuneet loistavasti viime vuosien aikana, mutta pudotuspeleissä homma on sakannut vuosi toisensa perään.

Colorado on suomalaisittain mielenkiintoinen seurattava, sillä joukkueessa pelaa NHL:n kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Mikko Rantanen. Nyt viimeiset kaksi kautta ovat päättyneet rajuihin pettymyksiin. Joukkue on ollut aivan liikaa ykköstykkien varassa, eikä taustalta ole tullut apuja. Myös maalivahtipelaaminen on jättänyt paljon parantamisen varaa. Saadaanko joukkue nyt tasapainoiseksi vai onko tämän joukkueen tarina jälleen tuttu?