Mikä ihmeen Triplaus? – Tästä hauskassa kampanjassa on kyse

Mikä ihmeen Triplaus? – Tästä hauskassa kampanjassa on kyse

Coolbetin Triplaus on saanut vedonlyöjien keskuudessa ilahduttavan vastaanoton, sillä se on helpompi kuin Coolbetin vastaava kampanja, Tuplaus.

Tuplauksessahan tavoitteena on selvittää maanantaina alkava viikko aina sunnuntaihin asti ja kertoimen on oltava joka päivä vähintään 2,00. Yhteensä tämä tarkoittaa siis seitsemän etapin (päivän) selvittämistä.

Triplauksessa – nimensä mukaisesti – minimikerroin on hieman korkeampi, eli 3,00. Myös päiviä on kolme, sillä kampanja alkaa perjantaina ja päättyy sunnuntaina. Kaikkien ”maaliin asti” selvinneiden kesken jaetaan lisäksi 2000 euron Jackpot.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Esimerkki Triplaus-kampanjaan:

Huom! Muista ennen Triplauksen aloittamista lukea tarkemmat ohjeet Coolbetin Triplaus-kampanjan sivulta.

Käydään nyt kampanjan rakenne lyhyesti läpi helpon esimerkin kautta.

Triplauksen aloituspanos on 10€ – 30€, jonka pelaaja saa itse määrittää (kampanjaan osallistuaksesi sinun tulee ruksia vetolapulta Triplaus-ruutu. Myöhempinä päivinä tämä ruksiminen myös asettaa panoksesi automaattisesti oikeaksi, joten desimaaleista ei tarvitse stressata).

PERJANTAI: Asetat perjantaina kahden kohteen KHL-vedon, jossa yhteiskerroin on 3,21. Panoksesi on 20€. Veto osuu ja voittosi on 64,20€.

LAUANTAI: Lauantaina valitset lapulle Valioliigasta singlenä yllätysvoiton, jonka kerroin on 3,09. Panokseksi asetat täysin saman summan kuin edellisen päivän voiton, eli 64,20€. Vetosi osuu ja voitat 198,38€.

SUNNUNTAI: Italian Serie A tarjoaa oivia maalimäärä-kohteita ja lapulle valikoituukin kaksi yli 2,5 maalia -kohdetta yhteiskertoimella 3,17. Panokseksi asetat jälleen täysin saman summan kuin edellisen päivän voiton, eli 198,38€. Italiassa vietetään maalijuhlia, vetosi osuu ja voitat 628,86€.

Tällä viikolla sinun lisäksesi 7 pelaajaa onnistui triplaamaan läpi. eli 2000€ Jackpot jaetaan teidän kesken. Osuutesi potista on täten noin 286€.

Voittosummasi yhteensä: 914€

Jos et vielä omista Coolbetin pelitiliä, voit avata sen halutessasi alla olevasta painikkeesta ja samalla tutustua tervetulobonuksiin.

LUE LISÄÄ!

Löydät sivuiltamme jatkossa vihjeet Tuplauksen lisäksi myös Triplaukseen.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut, Tuplaus sekä Triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Onnea Triplaus-kampanjaan!

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut