Video: KalPan Miikka Pitkänen veti Ilves-kapteenin kylmäksi – töötti suoraan päähän, palkkioksi ulosajo

Miikka Pitkänen KalPa / Pallomeri.net

KalPan Miikka Pitkänen ajettiin ulos ottelussa Ilvestä vastaan, kun hän taklasi Ilves-kippari Eemeli Suomea rumasti suoraan päähän.

Lauantain liiga-kierroksella pelatussa Ilves-KalPa -ottelussa nähtiin ruma taklaus, joka johti KalPan Miikka Pitkäsen ulosajoon. Kolmatta erää oli pelattu kymmenisen minuuttia, kun meni riistämään Ilveksen kapteenilta ja kultakypärältä Eemeli Suomelta kiekkoa.

Kiekko oli karata Suomelta, joten hänen katseensa oli alhaalla eikä hän huomannut tilanteeseen tullutta Pitkästä lainkaan. Pitkänen tuli taklaamaan myös todella huolimattomasti ja suorastaan pittaamattomasti. Taklauksen vauhti ei ollut sinänsä kova, eikä Pitkäsen ajatus ollut välttämättä sinänsä edes taklata vaan kiilata kiekolle.

Oli ajatus lopulta mikä tahansa, niin se ei muuta oleellisinta tosiasiaa, eli sitä, että Pitkäsen ottama kontakti kajahti Suomea suoraan päähän ja aiheutti hänen päänsä ilkeän retkahtamisen.

Mainos alkaa

Pitkänen sai töötistään ulosajon. Suomi ei ilmeisesti loukkaantunut tilanteessa kovinkaan vakavasti, sillä hän pystyi vielä pelaamaan. Tästä huolimatta Pitkästä odottanee mittava pelikielto, sillä Liigan kesken kauden koventamien linjausten mukaan kaikista päähän kohdistuneista taklauksista tuomitaan vähintään viiden ottelun pelikielto.

Ilves voitti ottelun 3-0.

Miikka Pitkänen taklaa Eemeli Suomea:


Taklaus toisesta kuvakulmasta:

Katso myös: Video: Liigassa nähtiin todella ruma törkytaklaus – Otto Kivenmäki sai rajun osuman päähänsä


Joukkueet: ,