Musertava tyrmäys ONE:ssa – “Mighty Mouse” tiputti mestarin vetämällä tylysti polvella lärviin

Demetrious

ONE Championshipin otteluilta sai hurjan päätöksen, kun Demetrious “Mighty Mouse” Johnson voitti kärpässarjan mestaruuden tylysti.

Singaporelaisen vapaaottelupromootio ONE Championshipin järjestämä ONE on Prime 1 -otteluillan päätöskamppailuna nähtiin hallitsevan kärpässarjan mestarin Adriano Moraesin ja Demetrious “Mighty Mouse” Johnsonin uusintaottelu mestaruudesta. Johnson haastoi Moraesin ensimmäisen kerran huhtikuussa ja tuolloin Moraes vei pitemmän korren.

Tällä kertaa mestari kuitenkin vaihtui ja vieläpä perin hurjalla tavalla. Kovatasoinen matsi ehti neljänteen eräänsä ennen kuin ratkaisu tapahtui.

Erän loppupuolella kaikki tapahtui nopeasti, kuten lajille on omintaista. Ensin Johnson sai perille kovan oikean käden iskun, joka sai Moraesin jo tappion partaalle. Moraes horjui taaksepäin etsien tasapainoaan lopulta ajautuen häkin seinää päin. Moraes liukui hieman häkkiä pitkin alaspäin ja sitten Johnson latasi ratkaisevan iskun, joka oli todella julma. Hän lasautti vasemmalla polvellaan suoraan Moreasia naamaan. Ottelu oli välittömästi selvä ja Johnson kruunattiin uudeksi mestariksi.

Demetrious “Mighty Mouse” Johnson tiputtaa Adriano Moraesin erittäin tylysti mestaruusottelussa:

Tässä Johnsonin tyly tyrmäys eri kuvakulmista:

Katso myös: Brutaali tyrmäys FFP:ssä – Kru Kunchan takoi vastustajalta tolkun pois julmalla kohokoukkusarjalla