Video: Miesten Kutosessa uskomaton oma maali – maalivahdin avaus epäonnistui karmealla tavalla

Kutosessa

Miesten Kutosessa nähtiin todellista alasarjojen draamaa, kun PetPet ja FCV Reds iskivät yhteen Itäisen alueen piirissä.

Petäjäveden Petäjäiset ja FC Vaajakoski Reds kohtasivat perjantaina Petäjäveden kauniilla tekonurmikentällä. Ottelussa oli kaikki klassikon ainekset ja sellainen myös saatiin.

Tapahtumia ei todellakaan puuttunut, sillä osumia iskettiin tasaiseen tahtiin molempiin päihin. Yksi maaleista jää varmasti ikuiseksi puheenaiheeksi Petäjäveden kylänraitilla, sillä isäntien maalivahdille Tomi Sorkolle sattui sysimusta hetki.

PetPet-veskari sai joukkuekaveriltaan rajaheiton alaspäin ja tämän jälkeen kaikki mahdollinen meni mönkään. Suoraan ykkösellä pitkää palloa hakeneen veskarin laukaus epäonnistui ja pallo otti osuman ulkoterään. Epäonneksi se suuntautui suoraan omaa maaliin ja lukemat muuttuivat 2-2.

Mainos alkaa

Maalivahdin elekielestä on kuitenkin nostettava hattua, koska laukauksen jälkeen suunnattiin tarkka katse kohti palloa ja todettiin, että siinä todellakin kävi huonosti. Tämän jälkeen molemmat kädet pahoitteluksi pystyyn ja ajatukset jälleen tuleviin suorituksiin.

FCV Reds onnistui lopulta nappaamaan 4-3-voiton, joka oli joukkueelle vasta kauden toinen. Sen sijaan PetPet sijoittui sarjassa jaetulle kolmannelle sijalle. Maalipörssin voitto meni kuitenkin seuralle, sillä FCV Redsiäkin hattutempulla kurittanut Samuel Lehtimäki oli täysin omaa luokkaansa 21 osumalla.

Miesten Kutosessa nähtiin kauden tyylikkäin oma maali

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!