Leijonat taistelee olympiakullasta Pekingissä – tsekkaa asetelmat turnaukseen

NHL Suomi VIP MM-kisojen Leijonien Ilves viikonlopun Suomi Leijonat olympialaisissa jääkiekko
Kuva: Getty Images

Leijonat pelaa Pekingin olympialaisissa mestaruudesta, joten luvassa on äärimmäisen jännittävät viikot jääkiekon parissa.

Suomi kuuluu turnauksen ehdottomiin suosikkeihin, joten vain mestaruus kelpaa matkamuistoksi Kiinasta. Luvassa on siis kiihkeitä päiviä, kun kaukalossa rymistellään aivan tosissaan.

Helpolla olympiakultaa ei yksikään maa tule nappaamaan, sillä yksittäisessä ottelussa lopputulos voi lopulta olla mikä tahansa. Suomen ohella turnauksen suurimpien suosikkien joukkoon on pakko laskea Venäjän olympiaurheilijat, joiden joukkue on täynnä KHL-tähtiä.

Suomella on kuitenkin valtava etu muihin joukkueisiin nähden, sillä joukkueessa on taatusti viisikkopeli kunnossa. Tätä on ehditty hiomaan turnauksen alla viikkojen ajan, joten jokaisella pelaajalla on taatusti selkärangassa pelitapa. Kaiken lisäksi päävalmentaja Jukka Jalonen on mestari virittämään joukkueensa tiiviiseen rypistykseen, joten myöskään siltä kantilta homma ei jää vajaaksi.

Pystyykö mikään maa haastamaan Suomea tai Venäjää? Ainakin Ruotsissa varmasti odotellaan menestystä, mutta riittääkö materiaali. Entä miten pärjää Kanada, jolla on yllätysvalmis joukkue? Kanadalla kuitenkin joukkuepeli on täydellinen mysteeri, joten mestaruus oli iso paukku.

Tulevat päivät nautitaan miesten jääkiekosta olympialaisissa

Vedonlyönnin kannalta Suomen peleissä on tietysti suuri mielenkiinto, kuten myös kaikissa muissa miesten jääkiekon otteluissa. Nyt on tarjolla myös todellista spesiaalitarjousta jääkiekon puolelle, sillä esimerkiksi Coolbet tarjoaa asiakkailleen 10 euron riskittömän vedon jääkiekkoon.

Tarjous on voimassa joka viikko, joten pystyt hyödyntämään sen useampaan olympialaisten otteluun. Tsekkaa tarkemmat tiedot TÄSTÄ!