Video: Järjetön vaaratilanne EM-kisoissa – mielenosoittajan varjoliidin tarttui stadionin kamerakaapeleihin

Greenpeace mielenosoittajan varjoliidin / Pallomeri.net

Ranska-Saksa -ottelun alla nähtiin karu vaaratilanne, kun mielenosoittajan varjoliidin osui kaapeleihin ja oli ohjata hänet katsomoon.

Hieman ennen Ranskan ja Saksan välisen EM-kisojen alkulohkon ottelun alkua nähtiin Münchenin Allianz-areenalla vaaratilanne, joka olisi helposti voinut maksaa ihmishenkiä.

Tilanteen aiheutti mielenosoittaja, joka yritti luvatta laskeutua ilmasta kentälle. Mielenosoittajan varjoliidin kuitenkin otti kiinni yhteen stadionin yllä kulkevista kamerakaapeleista, joka käänsi mielenosoittajan lähes vaakatasoon.

Mainos alkaa

Hän yritti korjata lentorataansa ja oli hyvin lähellä rysähtää katsomoon yleisön sekaan, mutta onnistui kiperässä tilanteessa ohjaamaan itsensä kentän puolelle. Täysin vammoitta tilanteesta ei kuitenkaan selvitty, sillä UEFA:n mukaan useampi ihminen joutui sairaalahoitoon tapauksen takia.

Mediatietojen mukaan mielenosoittaja oli ympäristöjärjestö Greenpeacen aktivisti ja hänen laskuvarjoonsa oli kirjoitettu kisojen sponsoria Wolksvagenia vastustava iskulause.

EM-turnauksen kulkuun mielenosoitus ei vaaratilanteesta huolimatta vaikuttanut, sillä ottelu pääsi alkamaan ajallaan ja päättyi Ranskan 1-0-voittoon.

Mielenosoittajan varjoliidin osuu stadionin kamerakaapeleihin ja aiheuttaa vaaratilanteen:

Katso myös: Video: Törkeä temppu meni tuomareilta ohi – Saksan Antonio Rüdiger puraisi Ranskan Paul Pogbaa