Mielenosoittajat aiheuttivat härdellin Davis Cupissa – järjestyksenvalvojat joutuivat painimaan tosissaan

Mielenosoittajat Davis Cupissa

Davis Cupissa nähtiin kunnon härdelli, kun kaksi mielenosoittajaa säntäsi kentälle ja yritti sitoa itsensä kiinni kentän verkkoon.

Espanjan Malagassa keskiviikkona pelatussa Davis Cupin ottelussa Kroatian ja Espanjan välillä sattui erikoinen välikohtaus, kun Kroatian Borna Coricin ja Espanjan Roberto Bautista Agutin mittelö oli päättynyt.

Ennen Kroatian Marin Cilicin ja Espanjan Pablo Carreno Bustan ottelun alkamista kaksi mielenosoittajaa säntäsi kentälle ja he yrittivät kiinnittää itseään verkkoon.

Kentälle rynnineet nainen ja mies onnistuivat tavoitteissaan vaihtelevin tuloksin. Naispuolinen mielenosoittaja saatiin ensin kiinni verkolla ja hänet saatiin irti siitä suuremmitta ongelmitta. Mies sen sijaan ehti kiinnittää itsensä verkkoon ja turvamiehet joutuivat repimään hänet irti. Kun yleensä vastaavanlaiset tilanteet purkautuvat varsin rauhanomaisesti, eteni Davis Cupin hässäkkä aivan kunnon painiksi asti, kunnes hanttiin laittanut mies saatiin taltutettua.

Vartijat ottivat kummankin mielenosoittajan kantoon ja veivät heidät ulos kentältä villin buuauksen saattelemana. Yleisö ei selvästikään siis arvostanut kaksikon tempausta. Peli pääsi jatkumaan välikohtauksen jälkeen normaalisti.

Mielenosoittajat saivat aikaan kelpo hässäkän Davis Cupissa:

Katso myös: Tuff-N-Uff 130:n pääottelu sai erikoisen jälkinäytöksen – Daniel Compton aiheutti pullistelullaan melkoisen härdellin