Daniil Medvedev todisti erikoista episodia – mielenosoittaja yritti kiinnittää itsensä verkkoon kesken ottelun

mielenosoittaja Daniil Medvedevin ottelussa

Tenniksen Hallen avoimissa nähtiin erikoinen tapaus, kun mielenosoittaja hyökkäsi kentälle kesken Daniil Medvedevin ottelun.

Venäläistähti Daniil Medvedev otti tililleen tappion Hallen avoimien finaalissa, kun Hubert Hurkacz pisti hänet nippuun erin 6-1, 6-4.

Ottelussa huomion varasti kuitenkin erikoinen kissa ja hiiri -leikki, joka valtasi estradin ensimmäisessä erässä. Medvedev pääsi ihailemaan lähietäisyydeltä turnauksen turvahenkilöstön nopeaa toimintaa, kun mielenosoittaja kirmasi katsomosta kentälle.

Mielenosoittajan tarkoituksena oli mitä ilmeisimmin mukailla viime aikoina urheilutapahtumissa nähtyä tyyliä, eli hän kaiken järjen mukaan pyrki kiinnittämään itsensä verkkoon saadakseen paitaansa kirjailluille iskulauseille ruutuaikaa.

Toisin kuitenkin kävi, sillä Hallen turnauksen järjestyksenvalvojat olivat liikkeellä hyvällä jalalla ja veivät mielenosoittajalta ensimmäisen sekä samalla parhaan mahdollisuuden oikea-aikaisella iskulla. Tämän jälkeen mielenosoittajan nopeus ei enää riittänyt uuteen kiinnittäytymisyritykseen, vaikka nimenomaan yrityksen puutteesta häntä ei päässyt syyttämään.

Turvamiehet saivat taltutettua koomisenpuoleisista kompuroinneista huolimatta mielenosoittajan sen verran tehokkaasti, että jäi epäselväksi minkä asian puolesta hän ylipäätään kentälle yritti.

Mielenosoittaja pyrkii saamaan huomiota kesken Daniil Medvedevin ottelun:

Katso myös: Uinnin MM-kisoissa karmea tilanne – valmentaja sukelsi altaaseen ja pelasti tajuntansa menettäneen urheilijan