Video: Mick Schumacher joutui keskeyttämään käsittämättömästä syystä – vaahtosammutin laukesi kesken F2-kisan

Mick Schumacher Prema F2 / Pallomeri.net

Mick Schumacher oli matkalla F2-kisan palkintokorokkeelle, kunnes joutui keskeyttämään. Hänen sammuttimensa petti ja roiski vaahdot hänen päälleen.

Epäonni on aina läsnä moottoriurheilussa, sillä mekaaniset laitteet, joita kuskit komentavat, menevät herkästi rikki kisojen ääriolosuhteissa. Prema-tallin Mick Schumacher sai kokea osansa tästä sunnutain F2-osakilpailun tuoksinassa. Tällä kertaa vain pettänyt osa oli hieman harvinaisempi.

F1-legenda Michael Schumacherin pojan kisa sai tragikoomisen loppunsa, kun hänen autonsa vaahtosammutin laukesi yllättäen täydessä vauhdissa Red Bull Ringin radan loppupuolella. Hän oli vain kahta kierrosta aiemmin noussut kiinni palkintopallipaikkaan ohittamalla komeasti Marcus Armstrongin.

Mainos alkaa

Schumacherin autokameran kuvissa näkyy, kuinka hän yritti epätoivoisesti pyyhkiä visiiriään puhtaaksi paksusta vaahdosta, jota rikkoutunut sammutin roiski hänen päälleen kovalla paineella.

Schumacherilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin pysäköidä autonsa varikkosuoralle ja nousta pettyneenä autostaan. Osakilpailun voittoon ajoi Christian Lundgaard. Toiseksi sijoittui Dan Ticktum ja kolmanneksi Schumacherin keskeytyksestä hyötynyt Armstrong.

Mick Schumacher joutuu keskeyttämään, koska vaahtosammutin pettää:

Katso myös: Video: Jäämies oli elementissään – Kimi Räikkönen heitti tylyn kuitin toimittajalle