Nyrkkeilijä Michal Reissinger julkaisi erikoisen treeniklipin – antoi valmentajan paiskoa vapaasti turpaan

Michal Reissinger

Tshekkiläinen nyrkkeilijä Michal Reissinger julkaisi treeneistään erikoisen klipin, jossa hänen valmentajansa latoo tätä reippaasti tauluun.

Tshekkiläinen nyrkkeilijä Michal Reissinger kohtasi Johnny Fisherin lauantaina Iso-Britanniassa otellussa ammattilaisnyrkkeilyillassa ja muutamaa päivää ennen ottelua Reissinger julkaisi varsin erikoisen treenivideon, jossa hän ilmeisesti yritti kovettaa itseään Fisheriä varten.

Videolla Reissinger nimittäin pitää kädet lanteillaan eikä edes yritä väistellä, kun hänen valmentajansa takoo suojattiaan rehellisesti turpaan muutaman kerran. Videon perusteella Reissingerin kestävyys oli aivan kelpo tasolla, mutta kehässä se ei lopulta riittänyt.

Reissinger näet koki lauantaina ammattilaisuransa toisen tappion, kun Fisher tyrmäsi hänet toisen erässä, kun sitä oli ehditty käydä vain 39 sekuntia. Fisher tiputti Reissingerin oikealla suoralla.

Nyrkkeiljä Michal Reissinger antaa valmentajan latoa treeneissä turpaan:

https://twitter.com/idboxingnews/status/1555614621167394820

Katso myös: Mieletön väistöliike – USA:n polttopallomaajoukkueen Jeff Giovinco meni takaperinvoltilla pois pallon tieltä