Video: UFC-ottelu sai kummallisen lopun – ottelija pyllähti kehästä ulos, tuomari keskeytti välittömästi

UFC on ESPN 13 / Pallomeri.net

UFC-ottelija Andreas Michailidisin debyyttiottelu päättyi erikoisella tavalla, kun kehätuomari keskeytti ottelun ensimmäisen erän päätyttyä.

Kreikkalainen vapaaottelija Andreas Michailidis sai ensimmäisen mahdollisuutensa otella lajin kuninkuusluokassa, kun hän kohtasi keskiviikon ja torstain välisenä yönä liettualaisen Modestas Bukauskaksen UFC on ESPN 13 -illassa.

Michailidisin debyytti kuitenkin päättyi heti, kun ensimmäinen erä oli ohi. Bukauskas jysäytti monta kovaa kyynärpääiskua Michailidisin takaraivoon, kun erää oli jäljellä pari sekuntia. Michailidis oli selvästi heikommassa hapessa iskuryöpyn jälkeen ja näytti olevan ainakin osittain muissa maailmoissa.

Tuomari tuli kysymään Michailidisin vointia eikä heti keskeyttänyt ottelua. Hetkeä myöhemmin Michailidisin henkilökunta avasi häkin hänen takanaan eikä hän huomannut tätä. Michailidis yritti ilmeisesti nojata häkkiin, mutta pyllähtyi aukosta ulos. Tämä riitti tuomarille ja hän keskeytti ottelun heti.

Mainos alkaa

Bukauskasin antamat iskut toki antoivat tuomarille perusteet keskeyttää ottelun, mutta Michailidisin pyllähdys näytti kiistatta puhtaalta vahingolta, joten tuomari saattoi myös syyllistyä pieneen hätävarjelun liioitteluun, eli ottelun lopetusta voi pitää vähintäänkin erikoisena tapahtumasarjana.

Andreas Michailidisin UFC-debyytti päättyi pyllähdykseen:

Katso myös: Video: UFC-ottelija Sean O’Malley julkaisi hulvattoman ”treenivideon” – pilkkaa toisen ottelijan harjoitusmetodeja