Video: Liigassa kauden ensimmäinen ulosajo pääkontaktista – Sportin Michael Keränen kajautti vastustajaa leukaan

Michael Keränen Sport / Pallomeri.net

Sportin Michael Keränen sai tililleen liigakauden ensimmäisen ulosajon päähän kohdistuneesta taklauksesta ajeltuaan Tapparan Jukka Peltolaa.

Vaasan Sport kaatoi Tapparan lauantain liigakierroksella kotonaan maalein 3-2, mutta voitonriemua himmentänee hieman se, että joukkue voi joutua pelaamaan pari peliä ilman tähtipelaajaansa, kun Michael Keränen ajettiin ulos.

Keräsen tilille kilahti siis kauden ensimmäinen pelirangaistus päähän kohdistuneesta taklauksesta, kun hän ajoi Tapparan Jukka Peltolaa ottelun toisessa erässä.

Peltola sai kiekon keskialueella ja oli kuljettamassa sitä kohti hyökkäysaluetta, kun suoraan vaihdosta tilanteeseen mukaan hypännyt Keränen yritti pysäyttää Peltolan.

Peltola oli ehdottomasti taklattavissa, mutta Keränen teki tilanteessa virhevalinnan, kun hän olkapääkontaktin sijaan yritti leikata Peltolan ja osua Peltolaa rintaan.

Keränen osui toki Peltolaa myös rintaan, mutta tähtäys oli sen verran pielessä, että hän kajautti myös ilkeän näköisen osuman Peltolan leukaan.

Peltola loukkaantui tilanteessa ja häntä talutettiin koppiin samalla, kun tuomari passitti Keräsen suihkuun. Tv-lähetyksen kuvissa näkyi kuitenkin hieno urheiluhengen osoitus, kun Keränen kävi reilusti pyytämässä Peltolalta anteeksi.

Tilanne siirtyy Liigan kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Sportin Michael Keränen sai tästä tilanteesta kauden ensimmäisen ulosajon päähän kohdistuneesta taklauksesta:

Katso myös: Video: Kunlun-veskari yritti hajoittaa mailansa pelin ollessa käynnissä – hermostuminen päättyi nolosti


Pelaajat:
Joukkueet: