Video: Sportin Michael Keränen iski aivan säädyttömiä pusseja – laukaus miinuskulmasta ja hävytön rankkari

Michael Keränen Sport / Pallomeri.net

Sportin Michael Keränen on liigavahtien painajainen. Nyt tämän sai kokea HPK:n Daniel Lebedeff, jota Keränen nöyryytti kahdesti.

Sport kaatoi lauantain kierroksella HPK:n kotonaan rankkarikisan jälkeen maalein 4-3 ja yksi ottelun hahmoista oli perjantain ottelun TPS:aa vastaan ratkaissut Michael Keränen.

Keränen otti asiakaseen kyykyttää HPK-vahti Daniel Lebedeffiä eri tavoin ja ensimmäinen nöyryytys tapahtui tärkeällä hetkellä ottelun avauserässä. HPK karkasi ensimmäisen kahdeksan minuutin aikana 2-0-johtoon, mutta Keränen toi Sportin peliin mukaan erän lopussa.

Keränen sai kiekon Lebedeffin purusta ja ajautui jo mahdottomalta näyttäneeseen kulmaan maaliviivan taakse, eli Keränen ei ollut enää edes nollakulmasta, vaan nyt seikkailtiin jo miinuskulman puolella. Taitavan pelurina tunnettu Keränen ei kuitenkaan tästä hätkähtänyt, vaan ampui kiekon aivan hävyttömästä Lebedeffin kautta reppuun.

Mainos alkaa

Toisen kerran Lebedeff sai huutia Keräseltä rankkarikisassa, jossa HPK oli juuri mennyt Juuso Ikosen maalilla. Keränen kaartoi oikean laidan kautta keskelle, ampui valelämärin ja liu’utti kiekon kiduttavasti Lebedeffin haaroista sisään.

Seuraavalla kierroksella sukunimikaima Janne Keränen kävi viimeistelemässä Sportin voittolukemat.

Michael Keränen heittää kiekon reppuun maaliviivan takaa:

Keränen nöyryytti HPK-veskari Daniel Lebedeffiä myös rankkarikisassa:

Katso myös: Video: Lokomotiv-veskarilta upea oivallus – loistava avaus tuotti komean maalin


Pelaajat:
Joukkueet: