Hole-in-one sukkana sisään! – Uskomaton tuhkimotarina sai sinetin, jota ei voi käsikirjoittaa

Michael Block PGA Championship hole in one - Pallomeri.net

46-vuotias golfin opettaja Michael Block oli sunnuntaina päättyneen Major-turnauksen, PGA Championshipin, puhutuin nimi.

PGA Championshipissä on perinteen mukaan kiintiö, jonka mukaan 20 PGA:n opettajajäsentä pääsee mukaan kisaan. Maailmantähtien joukossa kukaan heistä ei kuitenkaan ole ennen päässyt hätyyttelemään kärkisijoja – eikä ainakaan viimeisillä kierroksilla. Tähän teki viikonloppuna poikkeuksen Michael Block, joka lähti päätöspäivään sijalta 8.

Kalifornian Mission Viejossa head prona työskentelevä Block on voittanut urallaan vain pari pienempää ammattilaisturnausta, joten suoritusta voidaan pitää täysin uskomattomana.

Päätöspäivänä mies toki valahti lopputuloksissa sijalle 15 (+1), mutta hän kirjoitti vielä yhden fantastisen luvun hienoon tarinaansa. Block nimittäin upotti 15. väylällä hole-in-onen ja teki sen vieläpä huimalla tavalla: Pallo upposi suoraan sukkana kuppiin.

Samassa ryhmässä viimeisen kierroksen pelannut Rory McIlroy ei voinut kuin nauraa ja heittää yläfemmat pelikaverinsa kanssa.

Block pelasi koko viikonlopun erittäin tasaisesti, sillä hänen kierrostuloksensa olivat 70, 70, 70 ja 71.

Kisan voitti lopulta Brooks Koepka (-9) kahden lyönnin erolla tuloksen -7 pelanneisiin Viktor Hovlandiin ja Scottie Scheffleriin.

Michael Block upotti melkoisen holarin: