Miami Open: Novak Djokovic – Federico Delbonis | Tässä live stream!

Miami Open: Novak Djokovic – Federico Delbonis | Tässä live stream!

Novak Djokovic ja Federico Delbonis iskevät yhteen Miami Openin 3. kierroksella. Turnauksen matseihin on tarjolla ilmainen live stream!

Miami Open ATP Masters – tässä live stream turnaukseen!

Novak Djokovic – Federico Delbonis | Miami Open live stream:

Maailmanlistan ykköspaikkaa hallussaan pitävä Djokovic pääsi aloittamaan turnauksen suoraan toiselta kierrokselta, jossa hän teki selvää jälkeä Australian Bernard Tomicista lukemin 7-6, 6-2. Mikä ehkäpä Miamin helteessä tärkeintä, aikaa tähän otteluun kului vain hieman yli tunti.

Delbonisilla on takanaan jo kaksi ottelua, joista jälkimmäisessä hän joutui tekemään töitä oikein urakalla, sillä voitto heltisi vasta kolmieräisen ja 2,5 tuntia kestäneen taiston jälkeen.

Ennakkosuosikista tuskin on epäselvyyttä, mutta on mielenkiintoista nähdä, miten Delbonis pystyy haastamaan Djokovicin. Ottelu käynnistyy alustavan aikataulun mukaan klo 21:30 sunnuntai-iltana.

Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan, kuten vaikkapa juuri tennis live stream -palvelun.

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut