MLB-peli muuttui urheilukomediaksi – Phillies-peluri kipitti edestakaisin pesien välissä, kunnes Mets sai palon aikaan

New York Mets vs Philadelphia Phillies

New York Mets sai ottelun lopulla poltettua Philadelphia Philliesin juoksijan, mutta tapa ei ollut tällä kertaa se loisteliain.

Viikko sitten pelatulla MLB-kierroksella Philadelphia Phillies voitti New York Metsin kotonaan juoksuin 4-0. Kuten tuloskin kertoo, ei Metsin iltapuhteeseen hirveän montaa tähtihetkeä mahtunut. Yhdessä hyvässä käänteessä oli toki klassikkoainesta, mutta Metsin kannalta aivan väärästä syystä.

Tämä tapahtui yhdeksännessä vuoroparissa, kun Philliesin Bryson Stott kyttäsi kolmospesällä mahdollisuutta juosta kotiin. Lyöntivuorossa ollut Brandon Marsh pääsi kentälle, mutta Metsin pelaajat pääsivät nopeasti pallolle ja se heitettiin sieppari Omar Narvaezille. Stott oli tällä välin lähtenyt kotipesää kohti, joten Narvaez sai hänet nalkkiin.

Mainos alkaa:

Narvaez lähti juoksemaan kohti Stottia, joka puolestaan perääntyi kohti kolmospesää. Narvaez heitti pallon Stottin yli kolmospesävahti Brett Batyille, jolla piti olla helppo työ koskettaa Stortia pallolla ja polttaa tämä. Toisin kuitenkin kävi. Pallo lipsahti Batyn räpylästä kentälle. Narvaez oli kuitenkin jatkanut juoksuaan ja sai napattua irtopallon uudestaan haltuunsa.

Tämän jälkeen Stottin edestakaisin surffaaminen senkun jatkui, sillä Narvaez sai heitettyä pallon kotipesään paikkaamaan juosseelle Pete Alonsolle, joka nyt vuorostaan sulki Stottin tien kotiin.

Stott ei kuitenkaan tällä kertaa päässyt enää pakoon, vaan lähinnä urheilukomediaa muistuttaneen tapahtumasarjan katkaisi se, että toinen Phillies-peluri oli nähnyt Stottin lähtevän juoksuun ja edennyt sillä välin kolmospesälle. Näin Stottilla ei ollut paikkaa minne mennä ja lopulta Alonso juoksi hänet kiinni ja viimeisteli palon.

New York Mets saa palon lopulta aikaiseksi, mutta tapa tuskin hirveästi tyydytti:

Katso myös: Huikea temppu lukion lacrosse-pelissä – Battlefieldin maalivahti kiskoi maalin koko kentän soolon päätteeksi


Joukkueet: ,