Mesut Özil sai valtavan ”uskollisuusbonuksen” – on pelannut viimeksi maaliskuussa

Mesut Özil arsenal sopimus - pallomeri.net

Arsenalin Mesut Özil on ajautunut seurassaan melkoiselle tuuliajolle, eikä hän kuulu valmentaja Mikel Artetan suunnitelmiin.

Arsenal on yrittänyt päästä Özilistä eroon, mutta mies ei ole suostunut lähtemään. Özil allekirjoitti vuonna 2018 sopimuksen, jossa oli pykälä, että mikäli saksalainen pelaa tykkimiesten riveissä vielä syksyllä 2020, kuittaa hän valtavan uskollisuusbonuksen.

Näin myös tapahtui, sillä vaikka Öziliä ei ole nähty Arsenalin kokoonpanossa sitten maaliskuun, The Athleticin mukaan miehelle maksettiin muutama viikko sitten hieman vajaat 9 miljoonaa euroa. Lisäksi Özil nauttii vajaan 400 000 euron viikkopalkkaa.

Arteta ei nimennyt Öziliä Arsenalin Eurooppa-liigassa käytössä olevaan joukkueeseen, eikä valmentaja ole ottanut Oziliä vielä kertaakaan kokoonpanoon tällä kaudella.

Mainos alkaa

Özilin ja Arsenalin välinen sopimus päättyy ensi kesänä.

Pelasti Gunnersauruksen

Viime viikolla Arsenal joutui negatiivissävytteisiin otsikoihin, kun se antoi säästösyihin vedoten potkut maskotilleen Gunnersaurukselle. Maskottina oli lähes kolmen vuosikymmenen ajan toiminut Jerry Quy.

Tämä aiheutti faneissa valtavaa närää juurikin siitä syystä, että Özil kuittaa hirmupalkkaa tekemättä mitään.

Özil päätti itse astua väliin ja lupasi maksaa miehen palkan.

– Olin niin surullinen, että Jerry Quy eli kuuluisa ja lojaali Gunnersaurus-maskottimme ja tärkeä osa seuraamme on irtisanottu 27 vuoden jälkeen. Siksi tarjoudun maksamaan Arsenalille ison vihreän kaverimme palkan niin kauan kun olen Arsenalin pelaaja, jotta Jerry voi jatkaa työtä, jota rakastaa niin paljon, Özil twiittasi.

Toki tämäkin tulkittiin monien toimesta vain Özilin peliliikkeeksi, jolla hän saisi jatkaa seurassa sopimuksensa loppuun saakka.


Pelaajat:
Joukkueet: