Mesut Özil julkaisi rajun avautumisen – lopettaa maajoukkueuransa

Mesut Özil julkaisi rajun avautumisen – lopettaa maajoukkueuransa

Saksan maajoukkueen vakiokalustoon pitkään kuulunut 29-vuotias keskikenttäpelaaja Mesut Özil on ilmoittanut lopettavansa maajoukkueuransa.

Mies kertoi asiasta Twitterissä, jossa hän julkaisi pitkän, kolmisivuisen kirjeen sisältäen perustelut ratkaisulleen.

Saksan maajoukkueessa nousi iso kohu ennen MM-kisoja, kun joukkueen turkkilaistaustaiset pelaajat Özil ja Ilkay Gündogan poseerasivat Turkin presidentin Recep Tayyip Erdoganin kanssa yhteiskuvissa. Tämä onkin Özilin julkaiseman kirjetrion ensimmäisen osan aihe.

– Otettuani kuvan presidentti Erdoganin kanssa päävalmentaja Joachim Löw pyysi minua päättämään lomani ja menemään Berliiniin antamaan oma lausuntoni, Özil kertoi.

Saksan jalkapalloliiton puheenjohtajan Reinhard Grindelin reaktio oli kuitenkin Arsenalin keskikenttämiehelle liikaa.

– Siinä vaiheessa, kun koitin selittää Grindelille perimästäni, joka oli kuvan taustalla, häntä kiinnosti puhua vain omista poliittisista näkemyksistään vähätellen minun mielipiteitäni.

Özil kertoi myös, että Grindel oli halunnut Özilin myöntävän julkisesti, että tämä oli syypää siihen, miksi Saksan MM-kisat päättyivät totaaliseen floppiin.

– En aio olla enää hänen syntipukkinsa hänen omaan kykemättömyyteensä tehdä työtänsä. Olen Grindelin ja hänen kannattajiensa silmissä saksalainen kun me voitamme, mutta maahanmuuttaja kun me häviämme, koko elämänsä Saksassa asunut Özil sanoi.

Mesut Özil – kirje 1/3:

Jos yllä oleva tweetti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Kirje 2/3:

Jos yllä oleva tweetti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Kirje 3/3:

Jos yllä oleva tweetti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut