Mestis-vihjeet: Jokerit – TUTO | 17.2. klo 17:00

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Mestis-vihjeet tulevat lauantaina Nordikselta, jossa hurjassa vireessä oleva Jokerit saa vastaansa TUTOn. Tässä pelivalinta otteluun!

Jokerit – TUTO

Jokereiden 12 viimeistä ottelua on tuonut tilille 11 voittoa. Kyseessä onkin Mestiksen kuumin jengi tällä hetkellä. Joukkue vahvistui siirtorajalla vielä kolmella uudella pelaajalla, joten kilpailutilanne joukkueessa on kova. Tämä tarkoittaa sitä, että kaukalossa on jokaisena iltana laitettava kaikki peliin.

TUTO on onnistunut keräämään myös tasaisesti pisteitä, joten tilanne sarjataulukossa on ihan kelvollinen. Kumpikin varmasti haluaa vielä loppukauden aikana sijoituksia ylöspäin. Sekin on mahdollista, että joukkueet kohtaavat puolivälierissä, joten varmasti illalla on sähköä luvassa.

Jokereiden materiaali on kovempi, minkä lisäksi runsaslukuinen kotiyleisö on lauantaina tukena. Vaikka TUTO tulee levänneenä otteluun, niin narrit ovat sellaisessa vireessä, että kotivoitto lähtee lapulle. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Jokereiden voitosta kertoimeksi 1.68.