Mestis-vihjeet: Hermes – Jokerit | 9.2. klo 18:30

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Mestis-vihjeet tulevat tänään Kokkolasta, jossa Hermes saa vieraakseen Jokerit. Tässä pelivalinta perusteluineen iltaan!

Hermes – Jokerit

Joukkueet kohtasivat viime viikolla Helsingissä ja tuolloin Hermes ryösti pisteet otteluruuhkassa olleelta narrilaumalta. Nyt Jokereiden rosteri on saanut levätä, joten varmasti aivan erilainen ottelu tiedossa. Jokerit on ollut viime viikkoina todella hyvässä vireessä, joten potentiaali alkaa nyt konkretisoitumaan, kun tosipelit lähestyvät.

Hermes on ikävä vastustaja, joten Kokkolasta ei helpolla pisteitä haeta. Fyysinen ja röyhkeä nippu on aiheuttanut Jokereille isoja ongelmia, mutta tähän varmasti ollaan valmiina. Jos helsinkiläiset saa jalat liikkeelle, niin voitto on täysin mahdollinen. Materiaalihan on kiistatta Jokereilla parempi, joten yksilötaito voi noustakin ratkaisevaksi osaksi.

Lähdetään liikkeelle Jokereiden ML-voitolla, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimen 1.98.