Mestis siirtyy Ruudulle – kaikki pelit suorana lähetyksenä ensi kaudesta alkaen

Mestis siirtyy Ruudulle – kaikki pelit suorana lähetyksenä ensi kaudesta alkaen

Mestis tulee näkymään ensi kaudesta alkaen Ruudun kanavilla. Ruudun tarjonnasta löytyy Mestiksen lisäksi myös Nuorten SM-Liiga, Naisten Liiga, Suomi-sarja ja B- ja C-juniorien pelit.

Mestiksen operatiivinen johtaja Olli Aro on otettu uudesta yhteistyösopimuksesta, joka varmasti lisää näkyvyyttä sarjalle.

”Tämän kauden alussa linjasimme yhdeksi tärkeimmäksi tavoitteeksi lisätä Mestiksen näkyvyyttä usealla eri osa-alueella. Sosiaalisessa mediassa kehitysaskeleemme ovat olleet jo hyviä ja luonteva jatkumo tälle on ryhtyä tekemään yhteistyötä Suomen suurimman viihdetalon kanssa. Sanoma-konserni on ymmärtänyt heti ensimmäisistä neuvotteluista alkaen Mestiksen tärkeyden suomalaiselle jääkiekkoilulle”, kommentoi Mestiksen operatiivinen johtaja Olli Aro kertoo tiedotteessa.

Myös Sanomalla yhteistyö otetaan avosylin vastaan. Yhtiö näkeekin erittäin suuren potentiaalin Mestiksessä.

”Mestis on hieno lisäys monipuoliseen jääkiekkokattaukseemme ja näemme, että tässä sarjassa on paljon kasvavaa potentiaalia. Sarjan urheilullisuus, viihdyttävyys ja etenkin paikallisuus istuvat erinomaisesti Ruudun kotimaiseen urheilutarjontaan”, kertoo Nelonen Median urheilun vastaava tuottaja Tuomas Saarela toteaa tiedotteessa.

Mestiksen ottelut näkyvät Ruutu+-tilaajille. Ruutu+ tarjoaa urheilun ystäville valtavan jääkiekkotarjonnan lisäksi myös Serie A:n, NBA:n, Salibandyliigan, Superpesiksen, Veikkausliigan sekä lentopallon Mestaruusliigan ottelut.

Lähde: Mestiksen tiedote

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut