Karmiva hörppy vei pelin jatkoajalle – JoKP:n Juho Ahopelto tumpeloi pahasti viimeisellä minuutilla

Juho Ahopelto JoKP

Mestiksen playoffeissa nähtiin draamaa, kun JoKP:n maalivahti Juho Ahopelto höntyili pahasti varsinaisen peliajan lopussa.

Kotiyleisö sai ylimääräisiä sydämentykytyksiä Joensuussa, kun veitsi kurkulla pelannut Kokkolan Hermes tasoitti lyömällä kiekon todella puolihuolimattomasti Kiekko-Poikien katiskaan varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla.

Hermes haki epätoivoisesti tasoitusta, kun kausi oli todella uhan alla. Hermeksen Aapo Ahola kuljetti kiekkoa JoKP:n alueelle ja yritti heittää kiekkoa maalille.

Mainos alkaa:

Se, mitä seuraavaksi tapahtui, yllätti kaikki. Jostain syystä JoKP-veskari Juho Ahopelto yritti torjua kilpipuolelle tullutta laukausta räpylällään ja päätyi haromaan nolosti tyhjää, kun kiekko vilahtikin maalin ylähyllylle.

Kenenkään ei tarvinnut mennä erikseen kertomaan Ahopellolle, että pieleen meni, sillä hänen reaktioistaan oli helposti nähtävissä, että moka otti todella koville.

Ahopelto kuitenkin sai kerättyä itsensä ja otti jatkoajalla kaiken kiinni. JoKP lopulta onnistui kääntämään pelin voitokseen ja passittamaan Hermeksen kesälomalle.

Hermeksen Aapo Ahola heittää kiekkoa maalille ja JoKP:n Juho Ahopelto hörppää:

https://twitter.com/Mestis/status/1643312615504896003

Katso myös: Aivan huikea torjunta – Bielin Harri Säteri nollasi varmalta näyttäneen paikan Sveitsin liigan playoffeissa


Joukkueet: