Klassikkovideo: Mestis-selostajalle sattui uskomaton tilanne kesken lähetyksen – auto olisi pitänyt siirtää välittömästi

Mestiksen selostaja / Pallomeri.net

Mestiksessä koettiin viime vuoden tammikuussa uskomattoman koominen tilanne, kun Peliittojen ja Jokipoikien välisen ottelun selostajan auto oli pysäköity kielletylle paikalle.

Elisa Viihteellä ottelua selostanut mieshenkilö joutui kinkkisen tilanteen eteen, kun hallissa kuulutettiin auton rekisterinumero, jonka omistajan olisi välittömästi siirrettävä auto.

– Nyt tuli tämäkin ihme nähtyä. Ikään kuin olisin kuullut oman rekisterinumeron juuri tuolla kuulutettavan. Auto, joka olisi siirrettävä välittömästi ja taitaa muuten olla kuuluttajan auto, ottelun selostaja totesi kesken lähetyksen.

– Hellurei, ihan välittömästi en lähde siirtämään. Viekööt vaikka hinaajalla, tai tehkööt mitä lystävät. Mutta katsotaan, mitä tässä pelissä tapahtuu.

Mainos alkaa

Selostaja otti tilanteen ihailtavan rauhallisesti, eikä hän suinkaan lähtenyt selostuskopista siirtämään autoa vaan päätti jatkaa hommiaan.

– Voi perkale, kaikkea sitä pitääkin sattua, selostaja totesi vielä loppuun.

Pimentoon jää ainoastaan se, että miten autolle lopulta kävi. Sympatiamme ovat sen puolella, että tämä tunnollinen työntekijä ehti lopulta erätauolla siirtämään auton sallitulle paikalle ennen kuin sitä oltiin ehditty hinata pois.

Mestis-selostaja joutui kinkkiseen paikkaan:

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!