Mestarien Liigassa taas 1000 euron fantasyfutis-turnaus!

Mestarien Liigan neljäs ottelukierros jatkuu tänään, ja FanTeam tarjoaa eiliseen tapaan mahtavan €1000 takuupotin illan suurimpaan turnaukseen! Kiloeuro on luonnollisesti vain alaraja (eli takuu), ja esimerkiksi tiistaina potti kasvoikin yli 1200 euron!

Tänä iltana pelataan muutama herkullinen matsi, ja katseet kohdistuvat ennen kaikkea Muncheniin. Arsene Wengerin johtamat Tykkimiehet yllättivät Pep Guardiolan Bayernin peräti maalein 2-0 edellisellä Mestarien Liigan kierroksella, ja nyt on koston paikka. FanTeamin tarjonnasta löydät erilliset 5-a-side turnaukset myös tähän Bayern-Arsenal -matsiin!

Tällä hetkellä FanTeamin avoimissa turnauspoteissa on yli €5500, ja viikonlopun tarjontaa on myös avoinna pelattavaksi! Jos et ole vielä tehnyt talletusta, niin nyt saat mahtavan 200% TALLETUSBONUKSEN kaupan päälle! Maksimibonus on €500, jonka saat siis €250 talletuksella. Bonus on rakeback-tyyppinen, eli bonusrahaa hyvitetään tilillesi joka kerta kun osallistut turnaukseen. Tarkemmat bonusohjeet löydät täältä.

Jos et ole vielä kokeillut uutta ja mahtavaa tapaa pelata fantasyfutista, niin liity mukaan tästä linkistä! FanTeam jakaa viikottain ulos vähintään 10 000 euroa palkintoja, ja turnauksia on auki lähes jokaisena päivänä! Nyt voit vihdoin muutaa futistietämyksesi rahaksi, ja saat samalla mitä parasta jännitystä otteluiden seuraamiseen.

Kaikki FantasyFutis-pelistä löydät sivuiltamme omasta osiosta -> FantasyFutis