Mestarien liigassa mukana enää 16 joukkuetta – englantilaisseurat suurimpia ennakkosuosikkeja

Mestarien liigassa mukana enää 16 joukkuetta – englantilaisseurat suurimpia ennakkosuosikkeja

Mestarien liigassa aloitetaan pelaamaan tosissaan mestaruudesta, kun mukana on enää 16 joukkuetta. Tässä lähtökohtia kevään huipennukseen!

Yksi futiskauden odotetuimmista hetkistä on käsillä aina helmikuussa, kun ”chämppärissä” aloitetaan karsimaan joukkueita ulos mestaruustaistelusta pudotuspelien voimin.

Luvassa on jälleen huikeita ottelupareja, sillä vastakkain arvottiin heti 1. pudotuspelikierroksella todellisia jättiläisiä. Varsinkin Manchester Cityn ja Liverpoolin arpaonni oli ikävä, koska vastaan asettuvat La Ligan suurseurat Madridista. Coolbetin kertoimissa englantilaiselle povataan kuitenkin jatkopaikkoja, sillä sekä City että Pool ovat suurimmat mestarisuosikit.

Ennakkoon kovimmat haastajat ovat PSG, Bayern München ja Barcelona. Sen sijaan Real Madridin mestaruuteen ei löydy hirveästi luottoa, koska seuran voittokerroin on 14.00.

Jos miettii pelkästään avauskierroksen ottelupareja, niin Juventuksen arpaonni oli kertoimien valossa paras, sillä Vanhan rouvan jatkopaikka antaa rahat takaisin vain 1.14-kertaisena. Myös Bayern München, Liverpool ja Barcelona ovat selviä suosikkeja jatkamaan kahdeksan parhaan joukkoon.

Coolbet tarjoaa Mestarien liigaan loistavia kampanjoita, sillä joka viikko käynnissä on ilmainen futisvisa, josta on mahdollisuus voittaa tietämyksellä 10 euron ilmaisveto. Tämän lisäksi käynnissä on tulosveikkaus, jossa oikeat vastaukset voivat olla jopa 10 000 euron arvoisia.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut