Mestarien Liigassa mahtavia fantasyfutis-turnauksia!

FanTeam | Pallomeri.net
FanTeam | Pallomeri.net

Mestarien liiga jatkuu tänään ja FanTeam.com tarjoaa tuttuun tapaan hyvän setin erilaisia turnauksia. “Main Event” on €500 takuupotti molemmille pelipäiville, ja tämän lisäksi on pienempi €250 turnaus koko otteluviikosta. Pienen pelikassan pelureille, tai muuten vaan ilmaista jännitystä haluaville, on tarjolla viime kierroksen tapaan €100 Freeroll sekä €2 buyin €100 takuupottiturnaus.

Kannattaa huomata myös ns. “double or nothing” turnausmuoto, joka on aina vaan suositumpaa. Tässä formaatissa 50% pelaajista tuplaa rahansa ja 50% häviää. Lisäksi rake on lisäksi puolet normaalia pienempi. Tämä on etenkin isommalla kassalla pelaavien suosiossa, sillä hyvä pelaaja vetää rahaa taskuun useammin kuin kerran kahdesta. CL-matseihin voi ottaa alkulämpöä Superettan-turnauksella Värnamo-Östersund, jossa on mukava €150 takuupotti. Ottelu alkaa reilu tunti ennen Mestarien Liigan pelejä eli 20.30 Suomen aikaa.

5-A-SIDE pelimuoto on myös entistä suositumpaa, ja yhä useampi pelaaja on löytänyt tämän mahtavan formaatin. Se on mitä parhain tapa lisätä jännitystä yksittäiseen otteluun, ja FanTeam on avannut omat 5-a-side turneet suosituimpiin otteluihin:
* Man Utd – Wolfsburg
* Porto – Chelsea
* Gladbach – Man City
* Malmö – RM

 

Jos et ole vielä kokeillut uutta ja mahtavaa tapaa pelata fantasyfutista, niin liity mukaan tästä linkistä! FanTeam jakaa viikottain ulos vähintään 10 000 euroa palkintoja, ja turnauksia on auki lähes jokaisena päivänä! Nyt voit vihdoin muutaa futistietämyksesi rahaksi, ja saat samalla mitä parasta jännitystä otteluiden seuraamiseen.

Kaikki FantasyFutis-pelistä löydät sivuiltamme omasta osiosta -> FantasyFutis